Vánoční dárky pro sestru a kamarádku
Vánoce jsou už zase o kousek blíž a my pomalu kupujeme dárky pro všechny, na kterých nám záleží. Výběr ale není vždy jednoduchý a občas přemýšlíme, co by naše nejmilejší opravdu potěšilo. My přicházíme s tipy na voňavou přírodní kosmetiku, která potěší nejen tělo, ale i mysl.
Vánoční dárky pro tatínky a dědečky
Minulý týden jsme si pro Vás připravily tipy na dárky pro maminky a babičky a tento týden se budeme věnovat tatínkům a dědečkům. I pro ně totiž můžete v e-shopu najít pár kosmetických kousků, které nejen hezky vypadají, ale jsou zároveň i praktické.
Vánoční dárky pro maminky a babičky
Vánoční čas je už za chvilku tady a s ním i radosti a starosti spojené s koupí vánočních dárků. Vánoce jsou svátky klidu a lásky, kdy je nejdůležitější trávit čas s rodinou. I přes to ale chceme naše nejbližší obdarovat nějakým hezkým dárkem, který zahřeje u srdce. Pokud si nevíte rady, ráda bych Vám ukázala pár nápadů na kvalitní přírodní kosmetiku.
Proč používat mátovou vodu
Nabídka pleťových i květových vod je dnes velmi pestrá. Najít si svého favorita určitě není problém. Některé z nich jsou vhodné na každý typ pleti, jiné svými účinky dokonale pomohou mastné nebo citlivé pleti. Mátová voda je velkým pomocníkem právě pro smíšenou, mastnou a problematickou pleť.
Proč si vybrat tuhý šampon?
Před několika lety se na našem trhu objevily velmi zajímavé produkty - tuhé šampony. Jsou zcela jiné než tekuté, ale jakmile je poznáte, nebudete se jich chtít vzdát. Mají své nepopsatelné kouzlo a mnoho výhod.
Nobilis Tilia
Historie značky Nobilis Tilia se začala psát v roce 1994. Jejím zakladatelem byl PaedDr. Zbyněk Šedivý, který nejprve založil značku aromaterapeutické kosmetiky Nobela. Ta byla časem přejmenovaná na Nobilis Tilia. Své jméno získala podle domovského města Krásné Lípy.
HERBATINT - Questions and Answers
A couple of weeks ago, a brand called Herbatint appeared in the shop that offers more natural hair dyes. We are very pleased that it has appealed to you and that you are becoming more and more interested in it. Since Herbatint colours are a bit different from the commonly available hair colours, we decided to prepare an article with the most common questions and answers.
Třetí narozeniny
Ještě teď si živě vybavuji všechny ty pocity, když jsem spouštěla tento obchůdek. Ta nervozita, nejistota, možná i strach. A zároveň velká touha, aby vše fungovalo jak má a hlavně, abyste měli obchůdek rádi. A dneska jsou tomu přesně tři roky, co tu spolu jsme.
Jak používat růžovou vodu
O skvělých účincích růžové vody věděla již Kleopatra, která je známá svou neobyčejnou krásou. Růžová voda krásně voní a nejen proto je velmi oblíbenou.
Urtekram
Vždycky mám dobrý pocit, když mi produkty začnou mizet pod rukama, jen co se vložily do obchůdku. Je to pro mě takové znamení, že jsem vybrala dobře. A přesně tak je tomu u značky Urtekram, kterou u mě nově najdete.
123...8910111213
Review of the e-shop
100%
100%
Accurate advertising Orientation in the store Good description of the goods, including INCI on the website and on the product Healthy ingredients Quality product Packaging
100%
The package was beautifully wrapped and with a gift inside which made me very happy,thank you.
100%
Goods delivered quickly Excellent communication Gift with purchase Wide selection
100%
100%
Great selection of products at unbeatable prices Quick feedback on product inquiry Fast shipping Wonderfully packaged goods, left me impressed Small gift with order
This is not a disadvantage, but rather a recommendation - the QR code on the gift is illegible. It seems like a shame.
100%
90%
Always everything in order and delivered quickly
100%
Everything is absolutely perfect, from the goods to the communication + speed of delivery.
100%
Everything in order Speed Free personal collection
Fast delivery with love and care
We send packages as if they were a gift for our loved ones
Everything you need in one place
We will be happy to help you with your order
Free shipping over 250 Eur
Get free shipping on your order
Free sample with every order
As a gift we always pack you a sample
Wide selection
We offer more than 50 brands
Krásná Každý Den s.r.o.
Ke Zvoli 783
25241 Dolní Břežany
Česká republika
Business Reg. No.: 05080720
VAT ID: CZ05080720
Mastercard
PayPal
ThePay
Visa
ApplePay
Packeta
Zásilkovna
DHL
GLS
Čeština
cz
English
en
EUR