LIQOIL
Spolupráci se značkou LIQOIL jsem domlouvala před několika měsíci. Takže já se z ní raduji už nějaký ten pátek a nyní můžete konečně i Vy :-) Slovenská značka LIQOIL vyrábí kvalitní přírodní produkty s důrazem na ochranu životního prostředí.
BB krémy od Nobilis Tilia
Značka Nobilis Tilia přišla začátkem března s novinkou - BB krémy ve dvou odstínech, světlém a tmavém. Složení obou krémů je vyladěné tak, aby vyhovovalo všem typům pleti a to včetně citlivé a podrážděné.
Octové oplachy na vlasy
Všichni známe kondicionéry na vlasy a většina z nás je používá. Znáte ale octové oplachy? Octový oplach následuje po umytí vlasů šamponem a nahrazuje právě kondicionér. Jeho úkolem je nejen vyrovnání pH pokožky po použití šamponu, ale také stejně jako kondicionér pomáhá k lepšímu rozčesávání vlasů.
Ženy ženám k MDŽ
Dnešní den se slaví jako projev úcty k nám ženám a našim právům. Je vyjádřením solidarity mezi ženami a vzpomínkou na snahu za zrovnoprávnění žen. A zároveň se na něj můžeme dívat i jako na oslavu jedinečnosti každé z nás ❤️
Oční stíny jako dárek k minerálnímu make-upu
Everyday Minerals je opět skladem! Doplnili jsme zásoby a přidali k tomu i pár novinek. A do 15.2.2020 navíc ke každému zakoupenému minerálnímu make-upu Everyday Minerals v plném balení dostanete oční stíny od této značky dle Vašeho výběru ZDARMA.
Tipy na péči o zralou pleť
Touha po věčném mládí provází ženy od nepaměti. Toužíme po dokonalé pleti bez vrásek a s každým dalším rokem sledujeme, zda se naše pleť nemění. Proces stárnutí pleti začíná kolem 25. roku života. Po třicítce už pleť není tak svěží a buňky se začínají obnovovat pomaleji.
Ta správná rozhodnutí a předsevzetí můžete dělat kdykoli
Protože ta správná rozhodnutí a nová předsevzetí nemusí být spojená jen se začátkem nového roku. Možná si tento článek přečtete v lednu, ale možná taky někdy úplně jindy - a třeba to bude v ten pravý čas.
Objednávání do konce roku a poděkování
Moji milí, blíží se nám konec roku a já bych Vám ráda dala vědět, jak to bude s objednáváním v obchůdku - kdy od nás odejde poslední letošní balíček a od kdy zase budeme pravidelně v obchůdku pro Vás.
Vánoční dárky pro bratra i přítele
Do Vánoc nám zbývají necelé dva týdny a tak možná někteří z Vás dokupujete to, co Vám ještě chybí. A nebo jste jako já a teprve se na nákup vánočních dárků chystáte :-) Ať je to tak nebo tak, pojďme se společně podívat na tipy na dárky pro bratra a přítele.
Vánoční dárky pro sestru a kamarádku
Nevím, jak to máte Vy, ale pro mě je jednodušší nakupovat dárky pro ženy, než pro muže. U nich téměř vždy vím, co by jim udělalo radost nebo co potřebují. Takže i psaní tohoto článku jsem si vyloženě uložila. A abych byla upřímná, musela jsem se hodně krotit, aby článek nebyl příliš dlouhý. Máme tu totiž spoustu krásných věcí, které se hodí jako dárečky :-)
123...567...111213
Review of the e-shop
100%
100%
Accurate advertising Orientation in the store Good description of the goods, including INCI on the website and on the product Healthy ingredients Quality product Packaging
100%
The package was beautifully wrapped and with a gift inside which made me very happy,thank you.
100%
Goods delivered quickly Excellent communication Gift with purchase Wide selection
100%
100%
Great selection of products at unbeatable prices Quick feedback on product inquiry Fast shipping Wonderfully packaged goods, left me impressed Small gift with order
This is not a disadvantage, but rather a recommendation - the QR code on the gift is illegible. It seems like a shame.
100%
90%
Always everything in order and delivered quickly
100%
Everything is absolutely perfect, from the goods to the communication + speed of delivery.
100%
Everything in order Speed Free personal collection
Fast delivery with love and care
We send packages as if they were a gift for our loved ones
Everything you need in one place
We will be happy to help you with your order
Free shipping over 250 Eur
Get free shipping on your order
Free sample with every order
As a gift we always pack you a sample
Wide selection
We offer more than 50 brands
Krásná Každý Den s.r.o.
Ke Zvoli 783
25241 Dolní Břežany
Česká republika
Business Reg. No.: 05080720
VAT ID: CZ05080720
Mastercard
PayPal
ThePay
Visa
ApplePay
Packeta
Zásilkovna
DHL
GLS
Čeština
cz
English
en
EUR